Oferte Cazare - Litoral Campania, Italia la hoteluri de 3* stele ☀️ 2024

Cazare - Litoral Campania la hoteluri de 3* stele 2024

Hotelurile de 3 stele din Campania ofera oaspetilor sai, de regula, un nivel ridicat de confort. Unitatile de cazare cotate cu 3 stele sunt situate, de cele mai multe ori, in apropierea statiilor taxi sau a statiilor de transport in comun. In cazul in care unitatea de cazare din Campania numara mai mult de trei etaje, aceasta trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai si lifturi. Turistii cazati in hoteluri de 3 stele vor beneficia de camere dotate cu baie proprie, TV, telefon, birou, curier, oglinda, spatiu pentru depozitarea bagajelor, uscator de par, si masa de cafea. Aceste facilitati pot varia de la hotel la hotel. Dimensiunea camerelor din Campania poate varia in functie de numarul de paturi, insa, de regula, au in jur de 14 mp. Personalul de la receptia hotelurilor de trei stele trebuie sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala.

Regiunea Litoral Campania la hoteluri de 3* stele 2024 face parte din Italia.

In regiunea Campania sunt 43 hoteluri care au 3* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 3* stele mai jos.

Vezi hoteluri Campania

Filtre Litoral Campania la hoteluri de 3* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Campania pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Campania pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 3* stele in Campania pentru anul 2024

Preturi pentru 2 adulti la
Europa Grand Hotel-restaurant-sea Hotels incepand cu 745.00 €
Plecare 1 August 2024, 7 nopti, Mic dejun
In Ischia sunt 61 hoteluri de 3* stele , din care 9 hoteluri de 5 stele, 26 de hoteluri de 4 stele, 25 de hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.
In Capri sunt 11 hoteluri de 3* stele , din care 4 hoteluri de 5 stele, 5 hoteluri de 4 stele, 2 hoteluri de 3 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Europa Grand Hotel-restaurant-sea Hotels incepand cu 745.00 €
Plecare 1 August 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel La Casa Del Pellegrino incepand cu 410.00 €
Plecare 23 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Fly Boutique Hotel incepand cu 783.00 €
Plecare 1 August 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Campania de 3* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Campania - descoperiți nenumărate atracții turistice

    Pe timpul sejurului în Campania veți putea descoperi o mulțime de obiective turistice, totul depinde doar de timpul și de preferințele dumneavoastră. Palatul Regal din Caserta este ultima mare expresie a barocului italian, arhitectura și arta combinându-se și dând naștere unui palat regal și unui parc incredibil de frumos. Din 1997, Palatul Regal din Caserta este inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Palatul a fost construit din dorința lui Carol al III-lea de Bourbon în anii 1700. Palatul a fost proiectat de către Luigi Vanvitelli. Acesta este un triumf al barocului italian și una dintre cele mai frumoase lucrări ale arhitectului italian. Vizitatorii palatului sunt fascinați de frumusețea interioarelor sale și de măreția exteriorului său. Palatul este amplasat în mijlocul unui parc extrem de frumos îngrijit, pe aleile căruia turiștii iubesc să se plimbe. Palatul Regal din Caserta este o fuziune arhitecturală între Palatul Regal de la Versailles și Palatul Escorial din Madrid, are o suprafață de circa 45.000 metri pătrați, măsoară 36 metri înălțime și prezintă 5 etaje. Palatul cuprinde 1200 de încăperi, 34 de scări interioare, iar pe fațada sa sunt prezente 143 de ferestre. Partea cea mai spectaculoasă a clădirii este cupola centrală. Vizitatorii săi sunt fascinați și de frescele, reliefurile, structurile, stucaturile, pardoselile și incrustațiile sale. Cele mai bogate ornamentații înfrumusețează Sala di Astrea, Sala di Marte și Sala del Trono. La fel de impresionat este și parcul palatului, pe cuprinsul său fiind amplasate numeroase cascade artificiale și fântâni arteziene. Parcul este un exemplu tipic de grădină italiană, cu straturi de diferite flori, pajiști largi și fântâni, unele mai frumoase ca altele. De-a lungul axei centrale a parcului au fost proiectate bazine, fântâni și cascade, toate acestea culminând cu Marea Cascadă.

poza Sejur în Campania - descoperiți nenumărate atracții turistice

    Cel mai cunoscut oraș  și capitala Campaniei este Napoli. Amplasat în golful omonim, Napoli este un oraș plin de culoare, căldură și parfum. Napoli este unul dintre cele mai mari și mai frumoase orașe de pe litoralul Mării Mediterane. Din Golful Napoli, turiștii se vor bucura de priveliști incredibile către Vezuviu, dar și către magnifice insule Capri, Ischia și Procida. Pe lângă atracțiile naturale, Napoli își datorează popularitatea și centrului său istoric, care începând cu anul 1995 a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.  Orașul modern Napoli s-a dezvoltat pe bazele vechiului oraș grecesc Neapolis. Câteva urme din aceea perioadă a orașului sunt zidurile grecești. Din perioada romană, turiștii vor putea admira ceva mai multe vestigii, precum situl arheologic San Lorenzo Maggioare și multe altele, Napoli fiind în perioada romană o adevărată metropolă. Cartierele și străzile din Napoli sunt pline de viață și de atracții turistice. Vizitatorii pot începe explorarea orașului Napoli cu Biserica Gesu Nuovo, Bazilica San Domenico Maggiore și Catedrala din Napoli.  Nu puteți părăsi Napoli fără a vizita Piazza Bellini, o piață înțesată de cafenele literare, Castelul Capuano, Castelul Sf. Elmo sau Castelul Nuovo.

poza Sejur în Campania - descoperiți nenumărate atracții turistice


    Turiștii pasionați de istorie care petrec un sejur în
Campania nu pot rata situl arheologic Pompei. Orașele Pompei și Herculaneum au fost îngropate de erupția Vulcanului Vezuviu, în anul 79 î. Hr. Acestea au fost atât de bine conservate în cenușă vulcanică încât oferă informații de ceea mai mare importanță despre viața socială a acelei perioade. În anul 62 î. Hr., orașul Pompei a fost parțial distrus de un cutremur, iar în momentul erupției vulcanice se afla încă în reconstrucție. La 24 august 79 î.Hr. o erupție vulcanică a acoperit orașul Pompei și vilele sale suburbane cu strat gros de pietre, cenușă și lavă. În schimb, orașul Herculaneum a dispărut sub o imensitate de noroi vulcanic. Ținând cont de climatul său sănătos și de peisajele frumoase, Pompei era o stațiune de vacanță destinată romanilor bogați. În Pompei veți putea vizita Forumul Public, Capitoliumul, un templu dedicat lui Jupiter, Juno și Minerva, bazilica, băile publice, două teatre și Băile Stabian. Totodată, Pompei este renumit și datorită clădirilor sale civile, precum Casa Chirurgului, Casa Faunului sau Casa Misterelor, pe pereții căreia sunt înfățișate misterele cultului dionisiac. 

poza Sejur în Campania - descoperiți nenumărate atracții turistice