Oferte Cazare - City Break Lombardia, Italia 🌆 2024

Cazare - City Break Lombardia 2024

Cele mai multe unitati de cazare din Lombardia includ in oferta lor si mic dejun. Acesta se regaseste in ofertele de masa sub diverse denumiri: mic dejun sau bed and breakfast. Micul dejun poate fi servit intr-un anume interval orar, care difera de la hotel la hotel. Micul dejun poate fi tip bufet sau à la carte. De asemenea, unitatea de cazare din Lombardia poate servi micul dejun in camera sau la restaurantul hotelului.

Regiunea City Break Lombardia 2024 face parte din Italia.

In regiunea Lombardia sunt 805 hoteluri, din care 56 de hoteluri de 5 stele, 463 de hoteluri de 4 stele, 249 de hoteluri de 3 stele, 28 de hoteluri de 2 stele, 9 hoteluri de o stea.

Vezi hoteluri Lombardia

Filtre City Break Lombardia 2024

Filtreaza hotelurile din Lombardia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Lombardia pe baza tipului de masa:

  Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Mic dejun in Lombardia pentru anul 2024:

  Preturi pentru 2 adulti la
  Hotel Sunflower incepand cu 1,212.00 €
  Plecare 5 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
  Preturi pentru 2 adulti la
  Hotel Sunflower incepand cu 1,212.00 €
  Plecare 5 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun

  Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Lombardia cu Mic dejun, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

  Sejur în Lombardia, o regiune cu o mulțime de atracții turistice

     În prezent, regiunea Lombardia se învecinează cu Elveția în nord, cu Regiunea Veneto în est, cu Regiunea Emilia Romagna în sud și cu  Piemont în vest. Datorită relieful său divers, pe cuprinsul Lombardiei se întâlnesc mai multe tipuri de climate. Predomină clima subtropicală umedă, în zonele de deal și de munte vom întâlni un climat continental umed, iar zonele alpine un climat oceanic. Nu este ușor să ne hotărâm asupra celor mai importante atracții turistice de pe cuprinsul Lombardiei, dat fiind faptul că regiunea este extrem de extinsă, însă în cele ce urmează vi le vom prezenta pe cele mai importante. Lombardia are câte ceva de oferit fiecărui vizitator, astfel că este imposibil ca șederea aici să nu fie una plăcută și animată.

     Milano este unul dintre cele mai frumoase orașe ala Italiei, în acest sens un rol covârșitor jucându-l istoria și patrimoniul său artistic și cultural. Este imposibil să organizați un sejur în Milano fără să vizitați celebra sa catedrală, Castelul Sforzesco și Biserica Dominicană Maria della Grazie, unde veți putea admira Cina cea de Taină. Activitățile de care vă veți putea bucura în Milano nu se opresc însă aici, turiștii putându-se bucura de plimbări de-a lungul Via della Spiga, cea mai faimoasă și mai luxoasă stradă din Italia.

    Cartosa di Pavia este un complex monahal din nordul Italiei, la 8 kilometri de Pavia. A fost construit între anii 1396-1495 și are o arhitectură complexă, îmbinând stilul gotic cu stilul renascentist. De asemenea, Cartosa di Pavia se mândrește cu o colecție de artă spectaculoasă. Complexul monahal a fost construit la cererea lui Gian Galeazzo Visconti. În anul 1866, Cartosa di Pavia a fost declarată monument de importanță națională, fiind una dintre cele mai importante monumente religioase ale Italiei.

   

  poza Sejur în Lombardia, o regiune cu o mulțime de atracții turistice

        În timpul sejurului în Lombardia, turiștii vor putea vizita și Monte Isola, unul dintre cele mai frumoase locuri din Italia. Monte Isola are o suprafață de 4,5 kilometri pătrați și este un munte dispus în mijlocul unui lac. Monte Isola poate fi vizitată cu bicicleta, pe jos sau prin intermediul mijloacelor de transport în comun. Cele mai importante atracții de pe insulă sunt Cetatea Martinengo și Sanctuarul Madonei della Ceriola. Cetatea Martinengo datează din secolul al XIV-lea și a fost construită de către familia Oldofredi. Deși are un aspect cât se poate de impunător, cetatea a fost transformată în reședință a familiei Martinengo, în secolul al XV-lea.

      În cazul în care pașii vă poartă către Lacul Como, neapărat trebuie să vizitați și Villa Erba, una dintre cele mai frumoase vile din zonă. Vila a fost construită de către Luigi Erba, fratele unuia dintre cei mai importanți antreprenori farmaceutici din Italia. De-a lungul istoriei sale, vila a fost reședința de vară a numeroase personalități, precum faimosul regizor Luchino Visconti. De asemenea, Villa Erba a fost folosită pentru a filma diverse filme, pentru ședințe foto și videoclipuri muzicale. 

  poza Sejur în Lombardia, o regiune cu o mulțime de atracții turistice

    Desenzano del Garda este un oraș din provincia Brescia, care oferă vederi inedite către Lacul Garda. De altfel,  Desenzano del Garda este unul dintre cele mai frumoase orașe de pe malul lacului, mândrindu-se cu o mulțime de atracții turistice, precum Catedrala Sfânta Maria Magdalena, Castelul Desenzano și alte asemenea obiective turistice. În cazul în care plănuiți un sejur în Lombardia și nu știți ce ați putea vizita, recomandarea noastră este să aveți în vedere orașul Mantua. Mantua este un oraș deosebit de frumos, fiind înconjurat de trei lacuri artificiale. Mantua nu se face remarcat doar datorită poziției sale geografice, ci și prin arhitectura în stil renascentist. Turiștii vor putea vizita aici Palatul ducal și Palazzo Te.

    Abația din Chiaravalle și Mănăstirea Morimondo sunt două abații cisterciene situate în apropierea orașului Milano. Abația din Chiaravalle a fost fondată în anul 1135, de către San Bernardo di Chiaravalle și a suferit numeroase modificări în timpul Renașterii. Mănăstirea Morimondo este unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cult din Italia și cea mai veche mănăstire din Lombardia. 

  poza Sejur în Lombardia, o regiune cu o mulțime de atracții turistice

      În funcție de timpul pe care preconizați că îl veți petrece în Lombardia, noi vă recomandăm să experimentați și o călătorie cu trenul roșu Bernina. Trenul va străbate un tur din Italia în Elveția, de-a lungul unor peisaje alpine cu totul spectaculoase. Puteți lua trenul Bernina Express fie din Milano, fie din Bergamo, urmând să ajungeți în orașul St. Moritz. De-a lungul călătoriei veți străbate Tirano, Campocologno, Campascio și alte locuri deosebite.