Oferte Cazare - Litoral Emilia Romagna, Italia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Emilia Romagna 2024

Cele mai multe unitati de cazare din Emilia Romagna includ in oferta lor si mic dejun. Acesta se regaseste in ofertele de masa sub diverse denumiri: mic dejun sau bed and breakfast. Micul dejun poate fi servit intr-un anume interval orar, care difera de la hotel la hotel. Micul dejun poate fi tip bufet sau à la carte. De asemenea, unitatea de cazare din Emilia Romagna poate servi micul dejun in camera sau la restaurantul hotelului.

Regiunea Litoral Emilia Romagna 2024 face parte din Italia.

In regiunea Emilia Romagna sunt 734 hoteluri, din care 33 de hoteluri de 5 stele, 327 de hoteluri de 4 stele, 327 de hoteluri de 3 stele, 39 de hoteluri de 2 stele, 8 hoteluri de o stea.

Vezi hoteluri Emilia Romagna

Filtre Litoral Emilia Romagna 2024

Filtreaza hotelurile din Emilia Romagna pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Emilia Romagna pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Mic dejun in Emilia Romagna pentru anul 2024:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Grand Majestic Gia Baglioni incepand cu 4,169.00 €
Plecare 1 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
In Massa Lubrense sunt 13 hoteluri cu Mic dejun, din care 3 hoteluri de 4 stele, 9 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Emilia Romagna cu Mic dejun, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur Emilia-Romagna - O regiune cu o mulțime de orașe fascinante

    Cel mai important oraș al regiunii Emilia-Romagna este Bologna, însă pe această parte a Italiei se mândrește și cu alte orașe frumoase, cum sunt: Parma, Piacenza, Modena, Rimini, Ferrara, Forli, Ravenna și Reggio nell´Emilia. În componența regiunii Emilia-Romagna intră și o serie de sate, stațiunii litorale și stațiuni montane, bogate în  istorie și tradiție. Fiecare oraș și sat de pe cuprinsul regiunii păstrează cu sfințenie reminiscențele și obiceiurile trecute, fiind, totodată, extrem de bine ancorate la contemporaneitate. Partea de nord a regiunii Emilia-Romagna este o câmpie întinsă, unde altitudinea maximă este de 60 metri față de nivelul mării. Denumirea provinciei provine de la Via Aemilia, un drum roman care traversa zona cuprinsă între Rimini și Piacenza. O cale ferată modernă urmează îndeaproape traseul acestui drum roman. Denumirea s-a încetățenit încetul cu încetul în Emilia-Romagna, care forma în epocă cea de-a opta regiune augustană a Italiei.


   Turiștii care doresc să descopere mai multe orașe și sate de pe cuprinsul regiunii Emilia-Romagna o pot face prin intermediul bicicletei.  Astfel, se vor putea bucura mai mult de frumusețile coastei și a satelor, de vederile către podgorii sau către dealurile domoale.  Cei care aleg să se bucure de plimbări cu bicicleta nu doar că vor petrece timp în natură și vor face mișcare, care, nu trebuie să mai menționăm cât este de importantă pentru sănătatea fizică și psihică, ci vor proteja și mediul înconjurător. Dacă vreți să cunoașteți fața autentică a regiunii Emilia-Romagna, atunci neapărat trebuie să faceți un popas în Brisighella. Orășelul acesta este străbătut de străduțe pitorești, de-a lungul cărora veți descoperi cafenele cochete sau gelaterii, unde vă veți putea răcori în zilele însorite de vară. În ceea ce privește atracțiile orașului, turiștii nu pot rata Turnul cu ceas, Castelul și Biserica. În împrejurimile orașului există câteva peșteri, care în prezent găzduiesc diverse spectacole live. Turiștii care doresc ca pe durata sejurului în Emilia-Romagna să se bucure și de câteva zile la plajă se pot îndrepta către fermecătoarea stațiune litorală Cesenatico. Făcând abstracție de plajă, orașul Cesenatico este adorabil, casele în nuanțe pastelate fiind dispuse de-a lungul unor canele mici. De asemenea, pe cuprinsul orașului, turiștii vor descoperi și un muzeu maritim, precum și numeroase restaurante și cafenele.

poza Sejur  Emilia-Romagna - O regiune cu o mulțime de orașe fascinante

   Unul dintre cele mai puțin cunoscute și mai interesante orașe ale regiunii Emilia-Romagna este Comacchio, supranumit Mica Veneție. Orașul este străbătut de canale, care, deși nu sunt la fel de impresionante ca cele din Veneția, cu siguranță vă vor plăcea. În plus, în Comacchio nu veți da peste marea de turiști din Veneția. Lui Comacchio nu-i lipsește nimic, pe cuprinsul său existând clădiri colorate, străzi înțesate de restaurante și baruri.

   Pasionații de artă și nu numai vor iubi orașul Ferrara. Palazzo die Diamanti găzduiește celebra Galerie Națională de Fotografie, în timp ce Castelul Ferrara se face remarcat datorită fațadei din marmură, care datează din secolul al XIII-lea. Orașul Modena este renumit pentru două lucruri: pentru mașinile rapide și pentru oțetul balsamic de Modena.  Pe lângă acestea, Modena are multe alte de oferit, astfel că se merită să organizați o excursie de o zi aici. Torre della Ghirlandia este fără doar și poate cel mai însemnat obiectiv turistic al orașului, de aici turiștii putându-se bucura de vederi panoramice. Castelul roman din apropiere completează piața centrală. Nu puteți părăsi Modena fără a vizita Galleria Estense, care găzduiește o colecție impresionabilă de picturi din secolul al XIV-lea. 

poza Sejur  Emilia-Romagna - O regiune cu o mulțime de orașe fascinante