Oferte Cazare - City Break Piedmont, Italia 🌆 2024

Cazare - City Break Piedmont 2024

    Regiunea    Piedmont este una dintre cele 10 regiuni ale Italiei, se întinde pe o suprafață de 25.400 kilometri pătrați și este locuită de 4,4 milioane de locuitori.   Regiunea   Piedmont  este situată în nord-vestul Italiei și se învecinează cu Elveția și Franța. Regiunea este înconjurată din trei părți de Alpi, motiv pentru care a și fost numită astfel,   Piedmont  însemnând Poalele Muntelui. De altfel, pe cuprinsul regiunii   Piedmont  se înalță cele mai înalte vârfuri montane și cei mai mari ghețari din Italia. Munții creează peisaje cu totul și cu totul deosebite, iar regiunea se mândrește și cu câteva stațiuni de schi, precum Via Lattea și Sestriere, unde turiștii se vor putea bucura de diverse sporturi de iarnă și de facilități dintre cele mai moderne. 

Citeste mai mult

Regiunea City Break Piedmont 2024 face parte din Italia.

In regiunea Piedmont sunt 151 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 67 de hoteluri de 4 stele, 68 de hoteluri de 3 stele, 12 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre City Break Piedmont 2024

Filtreaza hotelurile din Piedmont pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Piedmont pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Diplomatic Hotel incepand cu 506.00 €
Plecare 1 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Diplomatic Hotel incepand cu 506.00 €
Plecare 1 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Blu Hotel incepand cu 338.00 €
Plecare 9 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Antico Distretto incepand cu 590.00 €
Plecare 6 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Turin Palace incepand cu 1,221.00 €
Plecare 5 Martie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Arthotel Olympic incepand cu 675.00 €
Plecare 1 Martie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Le Petit incepand cu 616.00 €
Plecare 24 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Piedmont, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur fermecător în Piedmont

   La poalele Munților Alpi, veți descoperi văi domoale, cele mai fermecătoare fiind Val di Susa, Valsesia și Val d´OssolaÎn zonele Langhe și Monferatto predomină relieful deluros, unde veți descoperi numeroase orașele interesante, castele din vremurile de glorie ale Italiei și podgorii întinse. Zonele ce mărginesc Lacul Maggioare sunt extrem de populare în rândul turiștilor. Natura a fost extrem de darnică cu Piedmont, iar regiunea vă poate surprinde prin fețele sale diverse. Capitala Regiunii Piedmont este Torino, un oraș cunoscut în întreaga lume datorită patrimoniului remarcabil și a istoriei sale complexe. Totodată, Torino este și capitala automobilistă a Italiei. Alte câteva orașe interesante de pe cuprinsul său sunt: Cherasco, Alba și Ivrea. Provinciile regiunii Piedmont sunt: Torino, Alessandria, Asti, Biella, Cuneo Novara, Verbano Cusio Ossola și Vercelli.

   Atunci când avem în vedere atracțiile turistice ale regiunii Piedmont, nu putem exclude fortăreața din Ivrea, reședințe Casei Regale de Savoia și Sacri Monti. Pe cuprinsul stațiunii Piemonte există și câteva stațiuni balneare, astfel că turiștii vor putea opta pentru un sejur revigorant aici. Cele mai importante stațiuni din Piemont sunt: Acqui Terme și Vinadio.

poza Petreceți un sejur fermecător în Piedmont

  Piemontul a fost locuit încă din cele mai vechi timpuri, primele populații care s-au stabilit aici fiind triburile celtice-liguriane. Mai târziu, romanii au ocupat zona și au pus bazele unor colonii, precum Augusta Taurinorum (Torino de astăzi) și Eporedia. După căderea Imperiului Roman,  Piedmontul a fost invadat în repetate rânduri de către goți, bizantini și franci. În secolele IX-X,  Piedmontul s-a confruntat cu raidurile maghiarilor și sarazinilor. De-a lungul istorie sale,  Piedmontul a fost împărțit în mai multe comitate. Piedmontul este o regiune absolut fermecătoare, cu peisaje deosebite, mâncăruri delicioase și vinuri pe măsură. Toate acestea au făcut ca în anul 2019,  Piedmontul să fie considerată de către Lonely Planet ca fiind cea mai potrivită regiune de vacanță din lume.  Timp mai multe zeci de ani,  Piedmontul era o regiune încă nedescoperită de către turismul de masă, fapt ca a ajutat regiunea să-și conserve specificul natural. Locuitorii din  Piedmont sunt calmi și binevoitori, iar odată ce veți vizita regiunea vă veți simți extrem de bine.

    Dacă în timpul iernii locuitorii din Piedmont schiază sau se bucură de alte sporturi pe zăpadă, să nu credeți că în restul anului sunt mai puțin activi. Cum vine primăvara distracția se mută pe două roți. Ar fi și păcat ca dealurile înverzite, castelele de basm, satele și orașele boeme să nu fie explorate. Piedmont  se și bucură de o infrastructură bună, drumurile sale fiind foarte bine întreținute. Un aspect de care trebuie să țineți cont este acela că  Piedmont nu este o regiune aglomerată, fapt ce reprezintă un mare plus. 

    Un sejur în Piedmont va fi un adevărat festin culinar. Există o mulțime de restaurante ce servesc preparate pregătite exclusiv din ingrediente autohtone. Cele mai apreciate ingrediente locale sunt: carnea de vită, fasolea, trufele albe, ciocolata și alunele. Și ce merge mai bine cu un preparat delicios, dacă nu un vin bine ales. Regiunea Piemont este renumită la nivel mondial datorită vinurilor pe care le produce. Puteți încerca vinurile roșii Barolo și Barbaresco, vinul alb Arneis sau vinurile spumoase Moscato Bianco și Barbera.

poza Petreceți un sejur fermecător în Piedmont