Oferte Cazare - City Break Piedmont, Italia la hoteluri de 5* stele 🌆 2024

Cazare - City Break Piedmont la hoteluri de 5* stele 2024

Hotelurile de 5 stele din Piedmont au un standard de calitate extrem de ridicat si ofera servicii si facilitati dintre cele mai exclusiviste. In plus, acestea functioneaza, de regula, in cladiri cu designuri extrem de atractive. Hotelurile de cinci stele sunt amplasate, de cele mai multe ori, in centrul orasului sau a statiunii, ceea ce inseamna ca oaspetii sai vor avea acces facil catre toate atractiile din zona. Camerele din cadrul hotelurilor de 5 stele sunt moderne, cu un aspect placut si sunt foarte bine dotate, pot cuprinde noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii, telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. De asemenea, acestea au dimensiuni mai mari decat camerele hotelurilor de 4 si 3 stele din Piedmont, masurand aproximativ 18 mp. Hotelul dispune de receptie cu program non-stop, personalul de la receptie fiind vorbitor de mai multe limbi straine, parcare privata, lift, aer conditionat, internet si altele. Hotelurile de 5 stele pot dispune de piscina exterioara sau interioara, sala de fitness, centre spa si wellness, salon de infrumusetare, camara de bagaje, spalatorie, curatatorie, restaurante, baruri, cafenele, cluburi si camere de relaxare. In plus, hotelurile de 5 stele din Piedmont pot fi dotate si cu centre de afaceri si sali de evenimente.

Regiunea City Break Piedmont la hoteluri de 5* stele 2024 face parte din Italia.

Vezi hoteluri Piedmont

Filtre City Break Piedmont la hoteluri de 5* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Piedmont pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Piedmont pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 5* stele in Piedmont pentru anul 2024

In Torino sunt 126 hoteluri de 5* stele , din care 3 hoteluri de 5 stele, 50 de hoteluri de 4 stele, 61 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Piedmont de 5* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur fermecător în Piedmont

   La poalele Munților Alpi, veți descoperi văi domoale, cele mai fermecătoare fiind Val di Susa, Valsesia și Val d´OssolaÎn zonele Langhe și Monferatto predomină relieful deluros, unde veți descoperi numeroase orașele interesante, castele din vremurile de glorie ale Italiei și podgorii întinse. Zonele ce mărginesc Lacul Maggioare sunt extrem de populare în rândul turiștilor. Natura a fost extrem de darnică cu Piedmont, iar regiunea vă poate surprinde prin fețele sale diverse. Capitala Regiunii Piedmont este Torino, un oraș cunoscut în întreaga lume datorită patrimoniului remarcabil și a istoriei sale complexe. Totodată, Torino este și capitala automobilistă a Italiei. Alte câteva orașe interesante de pe cuprinsul său sunt: Cherasco, Alba și Ivrea. Provinciile regiunii Piedmont sunt: Torino, Alessandria, Asti, Biella, Cuneo Novara, Verbano Cusio Ossola și Vercelli.

   Atunci când avem în vedere atracțiile turistice ale regiunii Piedmont, nu putem exclude fortăreața din Ivrea, reședințe Casei Regale de Savoia și Sacri Monti. Pe cuprinsul stațiunii Piemonte există și câteva stațiuni balneare, astfel că turiștii vor putea opta pentru un sejur revigorant aici. Cele mai importante stațiuni din Piemont sunt: Acqui Terme și Vinadio.

poza Petreceți un sejur fermecător în Piedmont

  Piemontul a fost locuit încă din cele mai vechi timpuri, primele populații care s-au stabilit aici fiind triburile celtice-liguriane. Mai târziu, romanii au ocupat zona și au pus bazele unor colonii, precum Augusta Taurinorum (Torino de astăzi) și Eporedia. După căderea Imperiului Roman,  Piedmontul a fost invadat în repetate rânduri de către goți, bizantini și franci. În secolele IX-X,  Piedmontul s-a confruntat cu raidurile maghiarilor și sarazinilor. De-a lungul istorie sale,  Piedmontul a fost împărțit în mai multe comitate. Piedmontul este o regiune absolut fermecătoare, cu peisaje deosebite, mâncăruri delicioase și vinuri pe măsură. Toate acestea au făcut ca în anul 2019,  Piedmontul să fie considerată de către Lonely Planet ca fiind cea mai potrivită regiune de vacanță din lume.  Timp mai multe zeci de ani,  Piedmontul era o regiune încă nedescoperită de către turismul de masă, fapt ca a ajutat regiunea să-și conserve specificul natural. Locuitorii din  Piedmont sunt calmi și binevoitori, iar odată ce veți vizita regiunea vă veți simți extrem de bine.

    Dacă în timpul iernii locuitorii din Piedmont schiază sau se bucură de alte sporturi pe zăpadă, să nu credeți că în restul anului sunt mai puțin activi. Cum vine primăvara distracția se mută pe două roți. Ar fi și păcat ca dealurile înverzite, castelele de basm, satele și orașele boeme să nu fie explorate. Piedmont  se și bucură de o infrastructură bună, drumurile sale fiind foarte bine întreținute. Un aspect de care trebuie să țineți cont este acela că  Piedmont nu este o regiune aglomerată, fapt ce reprezintă un mare plus. 

    Un sejur în Piedmont va fi un adevărat festin culinar. Există o mulțime de restaurante ce servesc preparate pregătite exclusiv din ingrediente autohtone. Cele mai apreciate ingrediente locale sunt: carnea de vită, fasolea, trufele albe, ciocolata și alunele. Și ce merge mai bine cu un preparat delicios, dacă nu un vin bine ales. Regiunea Piemont este renumită la nivel mondial datorită vinurilor pe care le produce. Puteți încerca vinurile roșii Barolo și Barbaresco, vinul alb Arneis sau vinurile spumoase Moscato Bianco și Barbera.

poza Petreceți un sejur fermecător în Piedmont