Oferte Cazare - City Break Veneto, Italia la hoteluri cu Demipensiune 🌆 2024

Cazare - City Break Veneto la hoteluri cu Demipensiune 2024

Turistii care opteaza pentru tipul de masa demipensiune din Veneto au asigurate doua mese pe zi. Cele mai multe unitati de cazare servesc ospetilor sai micul dejun si cina, insa acest lucru poate fi diferit de la hotel la hotel. De asemenea, unitatea de cazare din Veneto poate pune la dispozitia oaspetilor sai, in timpul meselor, si diverse bauturi (apa, sucuri, cafea sau bauturi alcoolice). Mesele pot fi tip bufet sau à la carte. Acest tip de masa poate fi numit de către anumite unitati de cazare si Half Board. In ziua cazarii, turistii vor servi, de regula, doar cina, iar in ziua plecarii doar micul dejun.

Regiunea City Break Veneto la hoteluri cu Demipensiune 2024 face parte din Italia.

In regiunea Veneto sunt 12 hoteluri care au Demipensiune. Puteti vedea aceste hoteluri cu Demipensiune mai jos.

Vezi hoteluri Veneto

Filtre City Break Veneto la hoteluri cu Demipensiune 2024

Filtreaza hotelurile din Veneto pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Veneto pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Demipensiune in Veneto pentru anul 2024:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apogia Sirio Mestre incepand cu 562.00 €
Plecare 15 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Plaza incepand cu 1,278.00 €
Plecare 29 Aprilie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apogia Sirio Mestre incepand cu 562.00 €
Plecare 15 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ca Sagredo incepand cu 2,227.00 €
Plecare 15 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Veneto cu Demipensiune, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Veneto, o regiune încărcată de atracții turistice

    Cel mai cunoscut și mai frumos oraș al Regiunii Veneto este orașul Veneția. Datorită monumentelor sale istorice, orașul a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Noi credem că un sejur în Veneto este incomplet fără a vizita Veneția. Orașul cu siguranță vă va fascina prin arhitectura sa, străduțele romantice, multiplele sale canale și prin podurile fascinante. O plimbare cu gondola de-a lungul canalelor din Veneția este una dintre cele mai interesate activități de care vă puteți bucura în timpul sejurului în VenetoUn alt loc pe care nu-l puteți rata atunci ajungeți în Veneto este Insula Burano. Aceasta este o insulă multicoloră, de pescari, situată în laguna venețiană. Insula Burano este extrem de fotogenică, căsuțele pescărești în diverse nuanțe fiind absolut fascinante.  În plus, aici vă veți putea bucura de preparate delicioase pe bază de fructe de mare și pește. Atmosfera de pe această insulă este mult mai relaxată și liniștită decât cea din Piața San Marco sau din alte locuri populare din Veneția. 

poza Sejur în Veneto, o regiune încărcată de atracții turistice

   Lacul Garda este fără doar și poate cel mai frumos lac de pe cuprinsul Italiei, fiind totodată și cel mai întins lac al său, cu o suprafață de 370 kilometri pătrați.  Lacul Garda se mândrește cu apă de un albastru intens, iar peisajele sale sunt unele ce par desprinse dintr-un basm. Lacul Garda este situat în Regiunea Veneto, la jumătate distanței dintre Veneția și Milano.  Datorită microclimatului său blând, lacul este în permanență înconjurat de vegetație bogată. Zona este una deosebit de pitorească, de-a lungul malului său fiind dispuse numeroase stațiuni și mici sate, astfel încât vă veți putea petrece întregul sejur aici și cu siguranță nu vă va ajunge pentru a explora toate frumusețile zonei. Lacul Garda este o destinație de vacanță populară atât în rândul turiștilor italieni, cât și în rândul turiștilor străini. Turiștii care vor alege să viziteze această zonă se vor putea bucura de plimbări relaxante, sporturi nautice, ciclism montan și băi. 

   După cum am spus încă din începutul articolului nostru, printre cele mai frumoase orașe din Regiunea Veneto se numără și orașul Verona. Orașul este încărcat de romantism, fiind locul în care se petrece celebra tragedie scrisă de Wiliam Shakespeare, Romeo și Julieta. Cupluri de îndrăgostiți din întreaga lumea călătoresc în Verona pentru a vizita celebrul balcon al reședinței din secolul al XVI-lea. Dincolo de faima oferită de Shakespeare, orașul are mult mai multe de oferit. Astfel, turiștii se vor putea bucura de gastronomia absolut delicioasă, vinuri locale deosebite, orașul fiind înconjurat de podgorii. De asemenea, în Verona turiștii vor putea vizita cea mai veche bibliotecă din Europa. 

      În timpul sejurului în Regiunea Veneto, turiștii vor putea vizita și orașul elegant Vicenza.  Orașul este înconjurat de ziduri de apărare care datează din secolul al XIII-lea, iar începând cu anul 1994 a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Mare parte din frumusețea sa li se datorează arhitecților Andrea Palladios și Vincenzo Scamozzi, care s-au născut aici și au îmbogățit orașul cu cele mai fascinante clădiri. Pe cuprinsul său, turiștii vor putea admira o mulțime de construcții arhitectonice din perioada renascentistă, parcuri publice și piețe romantice. În cazul în care alegeți să vizitați Vicenza, asigurați-vă că nu ratați Bazilica Palladiana, Teatrul Olimpico și Vila Valmarana.

poza Sejur în Veneto, o regiune încărcată de atracții turistice

      Printre cele mai populare atracții turistice ale Regiunii Veneto se situează și Dolomiții. Aceștia sunt parte componentă a unui lanț montan ce se întinde pe mai multe regiuni ale Italiei. Odată ajunși aici, vă veți bucura de peisaje care pur și simplu vă vor tăia răsuflarea, dar veți putea practica și drumeții, alpinism, ciclism montan și schi. În timpul iernii, locul este luat cu asalt de către pasionații de schi și sporturi pe zăpadă, zona mândrindu-se cu peste 120 kilometri de pârtii. Cea mai populară stațiune din zonă este Cortina d´Ampezzo.  Turiștii care aleg să viziteze Dolomiții în afara sezonului de ski se vor putea bucura de drumeții, în zonă existând numeroase trasee foarte bine marcate.

     Turiștii se vor putea bucura și de excursii în Insula Murano. Insula este situată la doar 1, 5 kilometri distanță de Veneția și veți putea ajunge aici prin intermediul taxiurilor acvatice. Insula este cunoscută datorită producției de sticlă de Murano, un tip de sticlă apreciat în întreaga lume. Dacă veți alege să vizitați insula, aveți ocazia de a vizita și una din fabricile de aici și veți putea urmări cu se toarnă această sticlă atât de celebră. De asemenea, Insula Murano se remarcă și datorită arhitecturii sale, a numeroaselor lăcașuri de cult și a sutelor de magazine și cafenele.

poza Sejur în Veneto, o regiune încărcată de atracții turistice