Oferte Cazare - City Break Italia la hoteluri cu Demipensiune ­čîć 2024

Cazare - City Break Italia la hoteluri cu Demipensiune 2024

Turistii care opteaza pentru tipul de masa demipensiune din Italia au asigurate doua mese pe zi. Cele mai multe unitati de cazare servesc ospetilor sai micul dejun si cina, insa acest lucru poate fi diferit de la hotel la hotel. De asemenea, unitatea de cazare din Italia poate pune la dispozitia oaspetilor sai, in timpul meselor, si diverse bauturi (apa, sucuri, cafea sau bauturi alcoolice). Mesele pot fi tip bufet sau à la carte. Acest tip de masa poate fi numit de către anumite unitati de cazare si Half Board. In ziua cazarii, turistii vor servi, de regula, doar cina, iar in ziua plecarii doar micul dejun.

In Italia sunt 48 hoteluri care au Demipensiune. Puteti vedea aceste hoteluri cu Demipensiune mai jos.

Vezi hoteluri Italia

Filtre City Break Italia la hoteluri cu Demipensiune 2024

Filtreaza hotelurile din Italia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Italia pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Demipensiune in Italia pentru anul 2024:

Preturi pentru 2 adulti la
San Paolo Palace Hotel incepand cu 542.00 €
Plecare 10 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apogia Sirio Mestre incepand cu 450.00 €
Plecare 1 August 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Grifone incepand cu 920.00 €
Plecare 26 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Best Western Hotel President incepand cu 706.00 €
Plecare 14 August 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Barion Hotel incepand cu 692.00 €
Plecare 6 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Emilia Romagna sunt 2 hoteluri cu Demipensiune, din care 33 de hoteluri de 5 stele, 327 de hoteluri de 4 stele, 327 de hoteluri de 3 stele, 39 de hoteluri de 2 stele, 8 hoteluri de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Best Western Hotel President incepand cu 706.00 €
Plecare 14 August 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Apogia Sirio Mestre incepand cu 450.00 €
Plecare 1 August 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Grifone incepand cu 920.00 €
Plecare 26 Februarie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Sicilia sunt 306 hoteluri cu Demipensiune, din care 26 de hoteluri de 5 stele, 191 de hoteluri de 4 stele, 81 de hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Italia cu Demipensiune, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia

┬á ┬áPartea sa continental─â se ├«nvecineaz─â, de la vest la est, cu Fran╚Ťa, Elve╚Ťia, Austria ╚Öi Slovenia, iar partea sa peninsular─â se extinde c─âtre Marea Liguric─â, Marea Tirenian─â, Marea Mediteran─â, Marea Ionic─â ╚Öi Marea Adriatic─â. Litoralul Italiei este caracterizat at├ót de plaje ├«ntinse, acestea fiind situate ├«n special pe malul M─ârii Adriatice, c├ót ╚Öi de zone st├óncoase, caracterizate de o multitudine de golfuri. Relieful Italiei este compus ├«n propor╚Ťie de 80% din mun╚Ťi ╚Öi dealuri, restul de 20% fiind caracterizat de zone de c├ómpie. ├Än componen╚Ťa Italiei intr─â ╚Öi c├óteva insule, cele mai importante fiind Sicilia ╚Öi Sardinia. ┬áClima este variaz─â de la o regiune la alta, diferen╚Ťele de temperatura resim╚Ťindu-se cu prec─âdere ├«n timpul anotimpului rece. Teritoriul Italiei a fost dintotdeauna un spa╚Ťiu locuit de diverse popoare, unde culturile s-au unit. Prin urmare, nu trebuie s─â ne mire faptul c─â pe cuprinsul s─âu se reg─âse╚Öte aproape jum─âtate din totalul patrimoniului cultural al umanit─â╚Ťii, ora╚Öe ├«ntregi fiind incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

┬á ┬áTeritoriul pe care se desf─â╚Öoar─â ast─âzi statul italian a fost locuit ├«nc─â din preistorie, drept dovad─â st├ónd vestigiile arheologice de la Addaura, Balzi Rossi, Monte Poggiolo, podul Veja, pe╚Ötera Guattari, Altamura ╚Öi Ceprano. Zona a continuat s─â fie locuit─â ╚Öi ├«n perioada neolitic─â, ├«n epoca cuprului ╚Öi epoca bronzului. ├Än epoca fierului, teritoriul statului italian de zi a fost locuit de civiliza╚Ťia villanovan─â ╚Öi de o serie de popoare indo-europene, care au emigrat aici din Europa de Est ╚Öi din Europa Central─â.┬á Teritoriul statului italian este unificat politic pentru ├«nt├óia oar─â ├«n timpul Republicii Romane (509 -27 ├«. Hr.). Roma imperial─â nu doar c─â ╚Öi-a pus cu des─âv├ór╚Öire amprenta asupra Italiei, dar, datorit─â caracterului imperial, a dus la dezvoltarea tuturor regiunilor cucerite. Astfel, romanii au construit pe tot cuprinsul imperiului drumuri, poduri, apeducte ╚Öi fortifica╚Ťii. Italia a fost un teritoriu intens populat ├«n permanen╚Ť─â, pe cuprinsul s─âu rafin├óndu-se cultura occidental─â. Pe cuprinsul istoriei sale, Italia a men╚Ťinut mereu contactul viu cu restul Europei, cu Africa de Nord ╚Öi cu Orientul Apropiat. Am putea spune c─â spa╚Ťiul statului italian este extrem de divers ├«n ceea ce prive╚Öte peisajele naturale, fiind locuit de diverse popoare. Poporul italian s-a format ├«n urma unui num─âr foarte mare de migra╚Ťii, care s-au stabilit aici din regiunile mediteraneene ╚Öi non-mediteraneene. ├Äi avem ├«n vedere pe fenicieni, greci, etrusci, arabi, normanzi, spanioli, iliri, cel╚Ťi, germani ╚Öi slavi.┬á Acestea au f─âcut ca pluralitatea dialectelor s─â fie ├«nc─â extrem de r─âsp├óndit─â pe cuprinsul Italiei.┬á Complexitatea formelor de relief au alimentat schimburile comerciale ├«ntre diferitele regiuni ale Italiei. ├Äntre ora╚Öe ╚Öi zonele rurale a existat ├«n permanen╚Ť─â un caracter de interdependen╚Ť─â. Ora╚Öele s-au organizat sub forma ora╚Öelor-state, independente din punct de vedere politic, iar acest fapt a conservat caracteristicile locale mai mult dec├ót ├«n orice alt─â parte a Europei.┬á Acest fapt a f─âcut ca Italia s─â fie numit─â ╚Üara celor 100 de ora╚Öe.┬á

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia


┬á ┬áDe-a lungul secolelor, statul italian nu doar c─â a atras aflux de diferite popula╚Ťii, ci ╚Öi o parte a locuitorilor s─âi au emigrat ├«n diverse state din Europa ╚Öi America. Acesta fenomen a fost cu at├ót mai r─âsp├óndit ├«n secolele XIX-XX. Astfel, se estimeaz─â c─â pe cuprinsul globului tr─âiesc circa 60 milioane de descenden╚Ťi ai emigran╚Ťilor italieni. Popula╚Ťia Italiei de dup─â Cel De-al Doilea R─âzboi Mondial s-a dublat fa╚Ť─â de cea din timpul unific─ârii statului italian, cea ce a f─âcut ca statul s─â nu le mai poat─â garanta resursele necesare traiului cotidian. Condi╚Ťiile socio-economice s-au schimbat ├«n cea de-a doua parte a secolului XX, ceea ce a f─âcut ca ├«n preajma anilor ┬┤70 italienii s─â ├«nceteze s─â mai emigreze.┬á Nu dup─â mult timp, statul italian a ├«nceput s─â fie luat cu asalt de c─âtre imigran╚Ťi, ace╚Ötia provenind din state, precum Maroc, Africa de Nord, Albania, Europa de Est, Filipine, America de Sud, China ╚Öi altele.

┬á Italia se situeaz─â ├«n topul celor mai dezvoltate ╚Öi bogate state din lume. Statul italian folose╚Öte ├«n propor╚Ťie de 80% ceea ce produce. Agricultura statului italian este una extrem de dezvoltat─â, acesteia ad─âug├óndu-i-se industria textil─â, mecanic─â ╚Öi chimic─â.┬á Primele fabrici de pe cuprinsul Italiei au fost concentrate ├«n a╚Öa-numitul triunghi industrial format ├«ntre ora╚Öele Torino, Milano ╚Öi Genova, iar mai apoi s-au r─âsp├óndit c─âtre nordul, centrul ╚Öi sudul Italiei.┬á

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia


Cele mai populare sta╚Ťiuni de schi din Italia

Italia se m├óndre╚Öte cu unele dintre cele mai bune sta╚Ťiuni de schi din Europa. Indiferent de sta╚Ťiunea vizitat─â, ve╚Ťi fi cuceri╚Ťi de peisajele spectaculoase ╚Öi de p├órtiile de schi foarte bine ├«ntre╚Ťinute.┬á├Än Mun╚Ťii Dolomi╚Ťi, multe v├órfuri dep─â╚Öesc 3000 metri altitudine, iar stratul de z─âpad─â este constant din noiembrie p├ón─â ├«n luna aprilie. Mun╚Ťii Dolomi╚Ťi cuprind 12 zone de schi, acestea ├«nsum├ónd 1200 piste de schi.┬á

Citeste mai mult.

5 parcuri de distrac╚Ťie din Italia care vor fi o ├«nc├óntare pentru copii

┬á ┬á Turi╚Ötii viziteaz─â Italia mai cu seam─â datorit─â atrac╚Ťiilor sale turistice, dar asta nu ├«nseamn─â c─â pe durata vacan╚Ťei nu se pot bucura ╚Öi de ceva distrac╚Ťie. Pentru turi╚Ötii care pl─ânuiesc un sejur al─âturi de copii sau pur ╚Öi simplu pentru cei care doresc s─â se bucure de pu╚Ťin─â adrenalin─â, ├«n cele ce urmeaz─â, vom prezenta cele mai populare parcuri de distrac╚Ťie din Italia.

Citeste mai mult.

Cele mai delicioase preparate italienești

┬á ┬á Un sejur ├«n Italia se dovede╚Öte o adev─ârat─â provocare pentru gurmanzi, deoarece le va fi extrem de greu s─â aleag─â dintre numeroasele preparate delicioase. Ave╚Ťi nevoie de mai multe vacan╚Ťe pentru a degusta toate delicatesele gastronomiei italiene. ├Än cele ce urmeaz─â v─â vom prezenta cele mai populare ╚Öi mai delicioase preparate, pe care neap─ârat trebuie s─â le ├«ncerca╚Ťi. De╚Öi multe dintre acestea pot fi m├óncate ├«n aproape orice restaurant din Europa, niciodat─â nu au aceea╚Öi savoare ca ├«n Italia.┬á

Citeste mai mult.

Cele mai bune hoteluri de 5 stele din Italia

Italia este o ╚Ťar─â absolut fascinant─â, cu o mul╚Ťime de sta╚Ťiuni ╚Öi ora╚Öe ce v─â vor surescita interesul. Pentru ca experien╚Ťa dumneavoastr─â s─â fie cu at├ót mai pl─âcut─â, ve╚Ťi putea opta pentru hoteluri de cinci stele, care, de cele mai multe ori, sunt situate central ╚Öi v─â vor pune la dispozi╚Ťie o gam─â variat─â de facilit─â╚Ťi ╚Öi camere cu designuri┬áinteresante.

Citeste mai mult.

Top 9 cele mai renumite atrac╚Ťii turistice ale Italiei

┬á ┬á Italia este considerat─â unul dintre din locurile ├«n care a luat┬á na╚Ötere cultura occidental─â. Datorit─â multitudinii de atrac╚Ťii turistice, Italia este supranumit─â ╚Üara Frumoas─â (Bel Paese).┬á Cele mai frumoase ora╚Öe ale sale sunt Roma, Floren╚Ťa ╚Öi Vene╚Ťia, ├«ns─â dumneavoastr─â nu trebuie s─â v─â rezuma╚Ťi la a le vizita doar pe acestea.┬á Pe cuprinsul Italiei sunt concentrate cele mai numeroase situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO.

Citeste mai mult.