Oferte Cazare - Litoral Insula Sicilia, Italia la hoteluri de 5* stele ☀️ 2024

Cazare - Litoral Insula Sicilia la hoteluri de 5* stele 2024

Hotelurile de 5 stele din Insula Sicilia au un standard de calitate extrem de ridicat si ofera servicii si facilitati dintre cele mai exclusiviste. In plus, acestea functioneaza, de regula, in cladiri cu designuri extrem de atractive. Hotelurile de cinci stele sunt amplasate, de cele mai multe ori, in centrul orasului sau a statiunii, ceea ce inseamna ca oaspetii sai vor avea acces facil catre toate atractiile din zona. Camerele din cadrul hotelurilor de 5 stele sunt moderne, cu un aspect placut si sunt foarte bine dotate, pot cuprinde noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii, telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. De asemenea, acestea au dimensiuni mai mari decat camerele hotelurilor de 4 si 3 stele din Insula Sicilia, masurand aproximativ 18 mp. Hotelul dispune de receptie cu program non-stop, personalul de la receptie fiind vorbitor de mai multe limbi straine, parcare privata, lift, aer conditionat, internet si altele. Hotelurile de 5 stele pot dispune de piscina exterioara sau interioara, sala de fitness, centre spa si wellness, salon de infrumusetare, camara de bagaje, spalatorie, curatatorie, restaurante, baruri, cafenele, cluburi si camere de relaxare. In plus, hotelurile de 5 stele din Insula Sicilia pot fi dotate si cu centre de afaceri si sali de evenimente.

Regiunea Litoral Insula Sicilia la hoteluri de 5* stele 2024 face parte din Italia.

In regiunea Insula Sicilia sunt 6 hoteluri care au 5* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 5* stele mai jos.

Vezi hoteluri Insula Sicilia

Filtre Litoral Insula Sicilia la hoteluri de 5* stele 2024

Filtreaza hotelurile din Insula Sicilia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Insula Sicilia pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 5* stele in Insula Sicilia pentru anul 2024

Preturi pentru 2 adulti la
Grand Hotel Wagner incepand cu 1,366.00 €
Plecare 20 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Romano Palace incepand cu 811.00 €
Plecare 3 Iunie 2024, 7 nopti, Fara Masa
In Taormina sunt 54 hoteluri de 5* stele , din care 10 hoteluri de 5 stele, 22 de hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
Preturi pentru 2 adulti la
Grand Hotel Wagner incepand cu 1,366.00 €
Plecare 20 Iulie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Romano Palace incepand cu 811.00 €
Plecare 3 Iunie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Insula Sicilia de 5* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Petreceți un sejur în Sicilia, supranumită Insula Soarelui

     De-a lungul istoriei sale, Insula Sicilia a fost locuită de diverse civilizații, așa cum este cazul fenicienilor, grecilor, arabilor, normazilor, francezi, germani, spanioli și italieni, cu toții fiind cu totul cuceriți de condițiile oferite de Insula Soarelui. Insula Sicilia este supranumită Insula Soarelui, deoarece se bucură de un climat mediteraneean, caracterizat de ierni blânde și umede și veri calde și uscate.  Climatul insulei este perfect pentru cultivarea portocalelor, a lămâilor, migdalelor, precum și a viței de vie. De altfel, principalele surse de venit ale populației din zonă sunt turismul și agricultura. Cu toate acestea, populație Insulei Sicilia nu se bucură de un nivel de trai la fel de dezvoltat ca al italienilor din nord, decalajul dintre nordul bogat al Italiei și sudul modest este încă pregnant.  Insula Sicilia este înconjurată de apele a trei mări. Astfel, coasta vestică este scăldată de apele Mării Tireniene, coasta estică de Marea Ionică, iar coasta sudică de apele Mării Mediterane.  Insula Sicilia este despărțită de partea continentală a Italiei prin intermediul Strâmtorii Mesina. Turiștii care aleg să viziteze Insula Sicilia se vor putea bucura atât de un sejur relaxant, la plajă, cât și de o vacanță în care să viziteze siturile arheologice din zonă și  orașele din insulă. De asemenea, turiștii se vor putea bucura de plimbări, drumeții, golf și alte astfel de activități. 

       Insula Sicilia nici nu putea să nu fie o destinație de vacanță extrem de apreciată de turiști, odată ce aceștia se vor putea bucura de orașe istorice, peisaje paradisiace, plaje însorite, preparate locale delicioase și altele.  Una dintre cele mai speciale atracții ale zonei este Vulcanul Etna. Vulcanul Etna măsoară 3340 metri înălțime și este un vulcan activ, erupând o dată la circa 3 luni. De regulă, erupțiile sale sunt minore, însă la câteva sute de ani vulcanul elimină ceva mai  multă lavă, aceasta ducând la distrugerea localităților din împrejurimile sale. Erupțiile fac ca solul să fie extrem de fertil, astfel că locuitorii din zonă nu părăsesc niciodată localitățile de la baza sa. Turiștii se pot aventura în drumeții către vârful Vulcanului Etna, ocazie cu care vor putea admira craterele și peșterile sale.

poza Petreceți un sejur în Sicilia, supranumită Insula Soarelui

        Printre cele mai populare atracții turistice ale Insulei Sicilia nu puteam să nu includem Insulele Eoliene. Insulele de origine vulcanică sunt situate în apropiere de coasta nordică a Insulei Sicilia și sunt vizitate, an de an, de zeci de mii de turiști. Cele mai cunoscute insule ale arhipelagului sunt: Stromboli, Vulcano, Lipari și Salina. Turiștii sunt de-a dreptul cuceriți de peisajele superbe, de plajele scăldate de soare și de unitățile de cazare luxoase.  Zona este populară și datorită apelor termale, astfel că turiștii vor putea combina timpul petrecut cu diverse activități cu relaxare, care, știm cu toții, este atât de benefică pentru fizic și psihic. Totodată, turiștii se vor putea bucura de drumeții către vulcanii din Stromboli și Vulcano. De precizat că vulcanii din Stromboli sunt încă activi.

        Un loc deosebit pe care îl veți putea vizita în timpul sejurului în Insula Sicilia este plaja iepurilor, din Insula Lampedusa. În anul 2013, plaja iepurilor a fost votată ca fiind cea mai frumoasă plajă din lume și pe drept cuvânt, deoarece plaja are un aspect cu totul exotic, apa mării fiind de un albastru superb. Turiștii care vor dori să se bucure de relaxare pe o plajă cu totul specială pot vizita Rezervația Naturală Torre Salsa, unde vor descoperi o plajă de dimensiuni impresionante. Un alt pont pe care vi-l dăm este faptul că pe această plajă nu veți descoperi prea mulți alți vizitatori, astfel că atmosfera este cu atât mai plăcută. 

poza Petreceți un sejur în Sicilia, supranumită Insula Soarelui

            
      Palermo este capitala Insulei Sicilia și este un oraș cu totul încărcător, pe cuprinsul său aflându-se atât obiective turistice de factură istorică, cât și plaje deosebit de frumoase. Turiștii care vor alege să-l viziteze nu trebuie să rateze catedrala, Palazzo dei Normanni și Palazzo Abatellis. De asemenea, în timpul sejurului petrecut aici, se merită să vizitați și Muzeul Regional de Arheologie, grădina botanică din oraș și catacombele.  În restaurantele din Palermo vă veți bucura de unele dintre cele mai delicioase preparate siciliene. În timpul vacanței în Insula Sicilia veți avea ocazia de a vizita și orașul Siracusa. Acesta este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, fiind întemeiat în anul 733 î. Hr. Siracusa a fost întemeiat de către coloniștii greci din Corint, mai apoi fiind unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale Imperiului Grec. Zona istorică a orașului Siracusa este patrimoniu UNESCO, motiv pentru care credem noi că merită să-i alocați câteva ore din timpul dumneavoastră.

         Un alt oraș cu totul fermecător din Sicilia este Taormina. Există o mulțime de turiști care consideră că Taormina ar fi cel mai frumos oraș al insulei. Orașul Taormina este situat pe coasta estică a insulei, are ieșire la Marea Ionică și se mândrește cu peisaje de o frumusețe unică.  


 

poza Petreceți un sejur în Sicilia, supranumită Insula Soarelui

 

 

 

    

Top 10 cele mai frumoase plaje din Insula Sicilia

  Sicilia este cea mai mare insulă din Marea Mediterană și este cunoscută datorită plajelor sale însorite. Cea mai mare parte a plajelor siciliene sunt acoperite cu pietriș, însă în Insula Sicilia veți descoperi de la plaje întinse, acoperite cu nisip alb, până la plaje mărginite de stânci impunătoare, care fac ca peisajele să fie mult mai dramatice. Apele cristaline ale Mării Mediterane sunt deosebit de frumoase și oferă peisajelor un aspect cât se poate de exotic. 

Citeste mai mult.