Oferte Charter Avion - City Break Italia ­čîć 2024

Charter Avion - Italia 2024

In Italia sunt 7762 hoteluri, din care 501 de hoteluri de 5 stele, 3745 de hoteluri de 4 stele, 2933 de hoteluri de 3 stele, 426 de hoteluri de 2 stele, 157 de hoteluri de o stea.

Filtre Italia 2024

Filtreaza hotelurile din Italia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Italia pe baza tipului de masa:

In Campania sunt 104 hoteluri, din care 50 de hoteluri de 5 stele, 290 de hoteluri de 4 stele, 231 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele, 12 hoteluri de o stea.
In Ischia sunt 61 hoteluri, din care 9 hoteluri de 5 stele, 26 de hoteluri de 4 stele, 25 de hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Terme Tritone Resort & Spa incepand cu 2,348.00 €
Plecare 30 Iunie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Terme Villa Teresa incepand cu 1,496.00 €
Plecare 19 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
La Villa Park Hotel incepand cu 1,441.00 €
Plecare 26 Mai 2024, 7 nopti, Demipensiune

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Italia, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia

┬á ┬áPartea sa continental─â se ├«nvecineaz─â, de la vest la est, cu Fran╚Ťa, Elve╚Ťia, Austria ╚Öi Slovenia, iar partea sa peninsular─â se extinde c─âtre Marea Liguric─â, Marea Tirenian─â, Marea Mediteran─â, Marea Ionic─â ╚Öi Marea Adriatic─â. Litoralul Italiei este caracterizat at├ót de plaje ├«ntinse, acestea fiind situate ├«n special pe malul M─ârii Adriatice, c├ót ╚Öi de zone st├óncoase, caracterizate de o multitudine de golfuri. Relieful Italiei este compus ├«n propor╚Ťie de 80% din mun╚Ťi ╚Öi dealuri, restul de 20% fiind caracterizat de zone de c├ómpie. ├Än componen╚Ťa Italiei intr─â ╚Öi c├óteva insule, cele mai importante fiind Sicilia ╚Öi Sardinia. ┬áClima este variaz─â de la o regiune la alta, diferen╚Ťele de temperatura resim╚Ťindu-se cu prec─âdere ├«n timpul anotimpului rece. Teritoriul Italiei a fost dintotdeauna un spa╚Ťiu locuit de diverse popoare, unde culturile s-au unit. Prin urmare, nu trebuie s─â ne mire faptul c─â pe cuprinsul s─âu se reg─âse╚Öte aproape jum─âtate din totalul patrimoniului cultural al umanit─â╚Ťii, ora╚Öe ├«ntregi fiind incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

┬á ┬áTeritoriul pe care se desf─â╚Öoar─â ast─âzi statul italian a fost locuit ├«nc─â din preistorie, drept dovad─â st├ónd vestigiile arheologice de la Addaura, Balzi Rossi, Monte Poggiolo, podul Veja, pe╚Ötera Guattari, Altamura ╚Öi Ceprano. Zona a continuat s─â fie locuit─â ╚Öi ├«n perioada neolitic─â, ├«n epoca cuprului ╚Öi epoca bronzului. ├Än epoca fierului, teritoriul statului italian de zi a fost locuit de civiliza╚Ťia villanovan─â ╚Öi de o serie de popoare indo-europene, care au emigrat aici din Europa de Est ╚Öi din Europa Central─â.┬á Teritoriul statului italian este unificat politic pentru ├«nt├óia oar─â ├«n timpul Republicii Romane (509 -27 ├«. Hr.). Roma imperial─â nu doar c─â ╚Öi-a pus cu des─âv├ór╚Öire amprenta asupra Italiei, dar, datorit─â caracterului imperial, a dus la dezvoltarea tuturor regiunilor cucerite. Astfel, romanii au construit pe tot cuprinsul imperiului drumuri, poduri, apeducte ╚Öi fortifica╚Ťii. Italia a fost un teritoriu intens populat ├«n permanen╚Ť─â, pe cuprinsul s─âu rafin├óndu-se cultura occidental─â. Pe cuprinsul istoriei sale, Italia a men╚Ťinut mereu contactul viu cu restul Europei, cu Africa de Nord ╚Öi cu Orientul Apropiat. Am putea spune c─â spa╚Ťiul statului italian este extrem de divers ├«n ceea ce prive╚Öte peisajele naturale, fiind locuit de diverse popoare. Poporul italian s-a format ├«n urma unui num─âr foarte mare de migra╚Ťii, care s-au stabilit aici din regiunile mediteraneene ╚Öi non-mediteraneene. ├Äi avem ├«n vedere pe fenicieni, greci, etrusci, arabi, normanzi, spanioli, iliri, cel╚Ťi, germani ╚Öi slavi.┬á Acestea au f─âcut ca pluralitatea dialectelor s─â fie ├«nc─â extrem de r─âsp├óndit─â pe cuprinsul Italiei.┬á Complexitatea formelor de relief au alimentat schimburile comerciale ├«ntre diferitele regiuni ale Italiei. ├Äntre ora╚Öe ╚Öi zonele rurale a existat ├«n permanen╚Ť─â un caracter de interdependen╚Ť─â. Ora╚Öele s-au organizat sub forma ora╚Öelor-state, independente din punct de vedere politic, iar acest fapt a conservat caracteristicile locale mai mult dec├ót ├«n orice alt─â parte a Europei.┬á Acest fapt a f─âcut ca Italia s─â fie numit─â ╚Üara celor 100 de ora╚Öe.┬á

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia


┬á ┬áDe-a lungul secolelor, statul italian nu doar c─â a atras aflux de diferite popula╚Ťii, ci ╚Öi o parte a locuitorilor s─âi au emigrat ├«n diverse state din Europa ╚Öi America. Acesta fenomen a fost cu at├ót mai r─âsp├óndit ├«n secolele XIX-XX. Astfel, se estimeaz─â c─â pe cuprinsul globului tr─âiesc circa 60 milioane de descenden╚Ťi ai emigran╚Ťilor italieni. Popula╚Ťia Italiei de dup─â Cel De-al Doilea R─âzboi Mondial s-a dublat fa╚Ť─â de cea din timpul unific─ârii statului italian, cea ce a f─âcut ca statul s─â nu le mai poat─â garanta resursele necesare traiului cotidian. Condi╚Ťiile socio-economice s-au schimbat ├«n cea de-a doua parte a secolului XX, ceea ce a f─âcut ca ├«n preajma anilor ┬┤70 italienii s─â ├«nceteze s─â mai emigreze.┬á Nu dup─â mult timp, statul italian a ├«nceput s─â fie luat cu asalt de c─âtre imigran╚Ťi, ace╚Ötia provenind din state, precum Maroc, Africa de Nord, Albania, Europa de Est, Filipine, America de Sud, China ╚Öi altele.

┬á Italia se situeaz─â ├«n topul celor mai dezvoltate ╚Öi bogate state din lume. Statul italian folose╚Öte ├«n propor╚Ťie de 80% ceea ce produce. Agricultura statului italian este una extrem de dezvoltat─â, acesteia ad─âug├óndu-i-se industria textil─â, mecanic─â ╚Öi chimic─â.┬á Primele fabrici de pe cuprinsul Italiei au fost concentrate ├«n a╚Öa-numitul triunghi industrial format ├«ntre ora╚Öele Torino, Milano ╚Öi Genova, iar mai apoi s-au r─âsp├óndit c─âtre nordul, centrul ╚Öi sudul Italiei.┬á

poza Bucura╚Ťi-v─â de vacan╚Ťe fermec─âtoare ├«n Italia


Cele mai populare sta╚Ťiuni de schi din Italia

Italia se m├óndre╚Öte cu unele dintre cele mai bune sta╚Ťiuni de schi din Europa. Indiferent de sta╚Ťiunea vizitat─â, ve╚Ťi fi cuceri╚Ťi de peisajele spectaculoase ╚Öi de p├órtiile de schi foarte bine ├«ntre╚Ťinute.┬á├Än Mun╚Ťii Dolomi╚Ťi, multe v├órfuri dep─â╚Öesc 3000 metri altitudine, iar stratul de z─âpad─â este constant din noiembrie p├ón─â ├«n luna aprilie. Mun╚Ťii Dolomi╚Ťi cuprind 12 zone de schi, acestea ├«nsum├ónd 1200 piste de schi.┬á

Citeste mai mult.

5 parcuri de distrac╚Ťie din Italia care vor fi o ├«nc├óntare pentru copii

┬á ┬á Turi╚Ötii viziteaz─â Italia mai cu seam─â datorit─â atrac╚Ťiilor sale turistice, dar asta nu ├«nseamn─â c─â pe durata vacan╚Ťei nu se pot bucura ╚Öi de ceva distrac╚Ťie. Pentru turi╚Ötii care pl─ânuiesc un sejur al─âturi de copii sau pur ╚Öi simplu pentru cei care doresc s─â se bucure de pu╚Ťin─â adrenalin─â, ├«n cele ce urmeaz─â, vom prezenta cele mai populare parcuri de distrac╚Ťie din Italia.

Citeste mai mult.

Cele mai delicioase preparate italienești

┬á ┬á Un sejur ├«n Italia se dovede╚Öte o adev─ârat─â provocare pentru gurmanzi, deoarece le va fi extrem de greu s─â aleag─â dintre numeroasele preparate delicioase. Ave╚Ťi nevoie de mai multe vacan╚Ťe pentru a degusta toate delicatesele gastronomiei italiene. ├Än cele ce urmeaz─â v─â vom prezenta cele mai populare ╚Öi mai delicioase preparate, pe care neap─ârat trebuie s─â le ├«ncerca╚Ťi. De╚Öi multe dintre acestea pot fi m├óncate ├«n aproape orice restaurant din Europa, niciodat─â nu au aceea╚Öi savoare ca ├«n Italia.┬á

Citeste mai mult.

Cele mai bune hoteluri de 5 stele din Italia

Italia este o ╚Ťar─â absolut fascinant─â, cu o mul╚Ťime de sta╚Ťiuni ╚Öi ora╚Öe ce v─â vor surescita interesul. Pentru ca experien╚Ťa dumneavoastr─â s─â fie cu at├ót mai pl─âcut─â, ve╚Ťi putea opta pentru hoteluri de cinci stele, care, de cele mai multe ori, sunt situate central ╚Öi v─â vor pune la dispozi╚Ťie o gam─â variat─â de facilit─â╚Ťi ╚Öi camere cu designuri┬áinteresante.

Citeste mai mult.

Top 9 cele mai renumite atrac╚Ťii turistice ale Italiei

┬á ┬á Italia este considerat─â unul dintre din locurile ├«n care a luat┬á na╚Ötere cultura occidental─â. Datorit─â multitudinii de atrac╚Ťii turistice, Italia este supranumit─â ╚Üara Frumoas─â (Bel Paese).┬á Cele mai frumoase ora╚Öe ale sale sunt Roma, Floren╚Ťa ╚Öi Vene╚Ťia, ├«ns─â dumneavoastr─â nu trebuie s─â v─â rezuma╚Ťi la a le vizita doar pe acestea.┬á Pe cuprinsul Italiei sunt concentrate cele mai numeroase situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO.

Citeste mai mult.